Gastenboek workshops

Klik hier voor reacties van deelnemers die in het Engels hebben geschreven.

“Ik had het genoegen Thomas mee te mogen maken gedurende zijn 2-daagse workshop in Amsterdam “Transformations”. Thomas is een zeer inspirerende leraar en workshopleider. Hij combineert kennis van zaken met een groot inzicht, humor, warmte en passie. Thomas laat iedereen in zijn/haar waarde, ziet alles wat er ‘op de vloer’ gebeurt, geeft heldere aanwijzingen en adviezen en motiveert ieder om het beste uit zichzelf te halen. Bovendien laat hij veel ruimte voor suggesties en persoonlijke invulling/wensen gedurende de workshop. Werken met Thomas kan ik iedereen van harte aanbevelen!”
Jos (participant Transformations and Move as if moved by something else)

“Thomas, zoals ik je al gesms-t had, ik vond het puur kikken zaterdag. De warming-up vond ik echt fantastisch, ik had het idee dat al mijn gewrichten er op deze manier klaar voor waren, pas het regelmatig thuis ook nog toe. Het bewegen vanuit het bekken was een eye-opener zo basaal en het meebewegen met de ander vanuit de energie die je voelt zodat je daar op leert vertrouwen was ook fantastisch. Thomas ik vind jou een topper, zoals je vanaf het begin zorgde dat het veilig was voor iedereen en je professionaliteit die uit al de oefeningen sprak.
Kortom een workshop die smaakt naar meer.”
Mary (participant Move as if moved by something else)

“Het was een zeer inspirerend weekend. Ik kwam weer helemaal op de plek waar ik eigenlijk wezen wil, in mijn lichaam  en ik kreeg de gelegenheid om de impulsen te volgen die op dat moment vanzelf ontstaan.  Daar helemaal  verbonden mee te zijn en ze serieus te nemen is voor mij weldadig om te doen en ik merkte de dagen erna dat ik er energie van heb gekregen en een prettige fysieke makkelijkheid.
Groeten en Thomas heel erg bedankt”
Irene (participant Move as if moved by something else)

“Ik vond het een fantastisch weekend! Ik vind het knap hoe je je bedoeling in woorden weet om te zetten, om ons de oefeningen duidelijk te maken;
daarnaast zet je wel de lijn uit, maar geef je aan iedereen zijn /haar ruimte; een woord wat bij me opkomt: “androgyn”; eigenschappen van manlijk en vrouwlijk; ik ben ook heel enthousiast aan het vertellen geweest erover……… ”
Sina (participant Transformations)

ga naar het overzicht van de workshops

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s